Popronde 2017

do 28 september 2017 - 22:00

Loburg is tijdens deze editie van popronde wederom het OOR-stage met de volgende geweldige performers.

22:00 Okke Punt (singer/songwriter)

Okke Punt is bekend als finalist van DBSSW van NL, van zijn werk als gitarist bij de Britse band Fiction Plane (Two Sisters), en als bandlid van Yori Swart (2008-2014, Grote Prijs van NL). Zijn muziek heeft sterke banden met o.a. Damien Rice en Bruce Springsteen. In zijn songs vertelt hij over het verleden, het heden en de toekomst die hij voor zich ziet.

http://www.okkepunt.nl/

23:30 Dawn Brothers (rock)

De Dawn Brothers overrompelen met uitmuntende muzikaliteit het publiek als een bliksemstoot om vervolgens met heerlijk zompige grooves te beklijven. Deze jonge Rotterdammers laten zich inspireren door blues, gospel en sixties rock en vertalen dat met ongekende muzikaliteit naar hun eigen originele muziek. Album: ‘Stayin’ Out Late’ (V2 Records, 03/17)

http://www.dawnbrothers.com/

01:15 BUNGALOW (indie)

BUNGALOW is een Electronic/Indie duo uit Amsterdam, live aangevuld met drummer. Melancholisch en rauw, soms smooth maar altijd met een randje. Beats, synths en gitaar met invloeden uit zowel electronische muziek als indie, maar ook hip-hop en R&B hoor je terug. Debuut EP '90/92' kwam vorig jaar uit en er komt heel snel nieuwe muziek aan!

https://www.facebook.com/bungalowofficial/

DATUM: donderdag 28 september 2017
TIJD: 22:00 uur
ENTREE: Gratis

https://www.popronde.nl/steden/wageningen