Cultureel Cafe met Look What the Cat Dragged In

Thu 7 December 2017 - 20:00

Boordevol programma Cultureel Café

Als Sinterklaas ons heeft verlaten en kerst nog ver weg lijkt, is er gelukkig altijd nog het Cultureel Café. Op 7 december is iedereen vanaf 20.15 uur welkom in café Loburg in Wageningen. De toegang is gratis en het publiek kan op elk moment in- en uitlopen. 

Het Cultureel Café is goed op stoom dit seizoen. Na de zeer geslaagde editie van november, valt er ook in december weer van alles te genieten. De organisatie heeft gezorgd voor een boordevol programma variërend van á cappela en poëzie tot glamrock.

Dichter Anthonie Holslag bijt het spits af. Deze Amsterdammer schrijft over uiteenlopende thema's die soms ontleend zijn aan zijn eigen leven, soms fantasy-elementen hebben. Hij vervangt Martijn Adelmund, die een column leest van Jean Gardeniers.

De eerste muzikale bijdrage komt van het trio Enchant. Zij wisselen vrolijke nummers af met melancholieke en worden daarbij begeleid door Arthur Rep op de gitaar. De arrangementen schrijven zij allemaal zelf.

Daarna is Echte Mensen aan de beurt: een multimediale samenwerking die opereert op het snijvlak van kunstzinnige en populaire muziek. Het publiek wordt verleid zich op te stellen als een voor