Loburg zoekt een Manager!

Loburg is op zoek naar een manager - Grandcafé Loburg en Poppodium LoburgLive

We zoeken een realisator en dienstverlener met oog voor sfeer en business!

Grandcafé Loburg in Wageningen is in 2013 verworven door de huidige eigenaren en volledig verbouwd om er een multifunctioneel HORECA bedrijf van te maken, waaronder een poppodium met de naam LoburgLive. Sindsdien is de naamsbekendheid enorm gestegen en de omzet verdubbeld. Het Grandcafé, de live muziek events en besloten feesten vormen samen de belangrijkste activiteiten.

Nu is de tijd gekomen dat de directeur zijn talenten maximaal gaat benutten.
Ter ondersteuning van de directeur zijn wij op zoek naar een enthousiaste manager die de zaak operationeel gaat runnen. Planning, realisatie van verdere verbeteringen, optimaliseren van de operationele activiteiten plus monitoren van de voortgang vallen onder jouw taken. Dit alles in goed overleg met de directeur, personeel en bestuurders waar je nauw mee samenwerkt.

De portfolio met als verbindende naam ‘Loburg’ zal verder uitgebreid worden o.a. met een food concept. Dit geeft steeds weer nieuwe uitdagingen en dynamiek.

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft in het aansturen van mensen, met (event) planning en het optimaal inzetten van middelen. Een teamspeler die representatief is voor Loburg, affiniteit heeft met livemuziek en begrijpt dat horeca geen 9 tot 5 mentaliteit betekent. Je hebt oog voor sfeer en detail, gepaard aan overzicht over de activiteiten en resultaten.

Voel jij je aangesproken door deze uitdagende en veelzijdige baan, mail dan jouw reactie naar info@loburg.com ter attentie van Casper Bijl, directeur Grand Café Loburg.