Loburg zoekt een Bedrijfsleider (24-38 uur)

Loburg Holding bestaat uit een verzameling van naast elkaar gelegen horecabedrijven in de Molenstraat in Wageningen waaronder Grandcafé Loburg (inclusief een poppodium), Foodbar Zilvr, Loburg Live (o.a. organisatie festivals) en Restaurant Het Oude Pakhuis. Eén van de belangrijkste doelstellingen is om samen met collega-ondernemers de kwaliteit van het uitgaansleven in Wageningen een boost te geven. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij een:

Bedrijfsleider Loburg

Grandcafé Loburg is een begrip in Wageningen, gelegen in het gezelligste straatje van de stad met een modern café, feestzaal met poppodium en volop samenwerking met de buren. In deze dynamische omgeving ben je als bedrijfsleider primair verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarbij geef je leiding aan de 4 vaste medewerkers en de circa 15 oproepkrachten. Je staat zelf ook regelmatig achter de bar, vooral in de drukke weekenden. De passie voor horeca, het zorgen voor de gasten, het neerzetten van een geweldige feestavond –al dan niet met live muziek- en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je hebt organisatietalent en je ziet er naar uit om mee te groeien met de ambities van Loburg en de andere bedrijven. Je hebt ambitie om te groeien als leidinggevende en bent leergierig. Je hebt plezier in de organisatie rondom (live-)muziek. Ook het mee-organiseren van evenementen zoals het jaarlijkse Woetstok-festival vind je leuk om te doen.

Ben jij de vrouw of man met ambities om door te groeien in de horeca en is een gespreid bedje aan jou niet besteed? Herken je jezelf in een aantal van de bovenstaande kenmerken? Dan willen wij graag een keer met je praten! Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat je nu al kunt, maar vooral in wat je nog meer in je mars hebt en wat je nog graag zou willen leren. Het is namelijk belangrijk dat je in staat bent om mee te groeien met onze bedrijven en ambities.

Je kunt je sollicitatie per mail sturen naar René Bastiaansen (eigenaar, info@loburg.nl). Mocht je meer informatie willen dan kun je René bellen op 06-53544070. Neem ook gerust een kijkje op onze websites: www.loburg.com, www.hetoudepakhuis.nl en www.foodbarzilvr.nl

Scroll to top