Foodbar Zilvr en Het Oude Pakhuis zoeken een (Chef-) Kok (24-38 uur)

Restaurant Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr maken onderdeel uit van Loburg Holding. Loburg Holding bestaat uit een verzameling van naast elkaar gelegen horecabedrijven in de Molenstraat in Wageningen waaronder Grandcafé Loburg (inclusief een poppodium), Foodbar Zilvr, Loburg Live (o.a. organisatie festivals) en Restaurant Het Oude Pakhuis. Eén van de belangrijkste doelstellingen is om samen met collega-ondernemers de kwaliteit van het uitgaansleven in Wageningen een boost te geven.

Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij per direct een (Chef-)Kok. Daarnaast verzorg je, samen met je collega’s, de catering en hapjes bij feesten en partijen in Loburg.

Als (Chef-)Kok heb je natuurlijk passie voor eten. Je houdt van hard werken en bent flexibel. Je wilt graag (verder) groeien als het gaat om het organiseren en runnen van de keuken. Samenwerking is daarbij voor jou de basis. Je vindt het leuk om de parttime hulpkoks, afwassers en bediening wat bij te brengen.

Ben jij de vrouw of man met ambities om een mooi concept verder te ontplooien en is een gespreid bedje aan jou niet besteed? Herken je jezelf in een aantal van de bovenstaande kenmerken? Dan willen wij graag een keer met je praten! Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat je nu al kunt, maar vooral in wat je nog meer in je mars hebt en wat je nog graag zou willen leren. Het is namelijk belangrijk dat je in staat bent om mee te groeien met onze bedrijven en ambities.

Wat wij zoeken:

  • Positieve instelling
  • Plezier in samenwerking
  • Goed gevoel voor organisatie en planning
  • Ervaring als (Chef-)Kok
  • Minimaal een MBO diploma

Wat wij bieden:

  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving op een van de meest iconische plekken van Wageningen.
  • Een gezellig en hecht team
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij een gepassioneerde kok met een liefde voor koken? Stuur dan je sollicitatie per mail naar Michiel de Leur, bedrijfsleider Loburg, Het Oude Pakhuis en Foodbar Zilvr (info@loburg.com). Mocht je meer informatie willen dan kun je Michiel bellen op 06-83946651. Neem ook gerust een kijkje op onze websites: www.loburg.com, www.hetoudepakhuis.nl en www.foodbarzilvr.nl

Scroll to top