Blueskroegentocht - Big Jake and the Two-Timers (zaterdagnacht)

za 18 januari 2014 - 2:00

Als afsluiting van de Blueskroegentocht hebben we nog een heeeel speciale bij LoburgLive: Big Jake and the Two-Timers met special guest.

Zorg dat je op tijd binnen bent, de deuren sluiten om 2 uur!!!

Big Jake stond ongeveer 45 jaar geleden voor het eerst op het podium, maar nog steeds heeft er er graag een echtelijke ruzie voor over om ergens een podium te kunnen beklimmen. Tot enorme ergernis dus van zijn schoonmoeder, maar tot groot genoegen van het publiek!

Big Jake heeft als zanger/frontman van The Fake Brothers bijna alle bluespodia in Nederland bespeeld, en een flink aantal in de rest van Europa. Met the Two-Timers heeft hij zich omringd met muzikanten die eveneens gepokt en gemazeld zijn in bands als The Crocats, Captain Gumbo, Toontje Lager en The Bill Collectors.

Deze enorme ervaring van de bandleden (gezamenlijk zo'n 100 jaar, bijna 15.000 optredens, ruim 20 CD's / LP's) weerhoudt hen er echter niet van om elke keer weer de voering uit hun laarzen te spelen. Met een gevarieerd repertoire, dat dus gebaseerd is op de blues. Maar met evenveel gemak worden er uit¬stapjes gemaakt naar aanverwante stijlen als rock 'n' roll, tex-mex en country. Wat resulteert in een bruisende cocktail van ‘snake-leather shuffle 'n' roll blues'.

Het repertoire bevat zowel obscure blues-traditionals, alsook bekender werk, en zal daarom zowel de bluespurist als de “gewone” luisteraar aanspreken. Big Jake is daarom prima op zijn plek op festivals en natuurlijk op deze blueskroegentocht. 

DATUM: zaterdagnacht 18 - 19 januari 2014
TIJD: 02:00 uur.  zorg dat je vóór 02:00 uur binnen  bent. De deur sluit om 02:00 uur!!!
TOEGANG: gratis