Cultureel Cafe

do 7 februari 2019 - 20:30

Op donderdag 7 februari is er weer een Cultureel Café. Na het optreden in januari tijdens de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis, nu weer in ons vertrouwde café Loburg. Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis.

Floris Voortman speelt klassieke stukken op de piano tijdens de inloop. Mark Heddema hoeft u niet te missen, hij verzorgt ook een optreden deze avond.

Stadsdichter Ivanka de Ruijter kent u inmiddels. Deze keer zal zij samen met Martijn Adelmund een stukje dubbel poëzie voordragen. En natuurlijk is er onze vaste columnist Jean Gardeniers.

Belle de Thije, Kore Hengeveld en Imke Langstraat zijn 3 leerlingen van Rik Helmes. Hij is verbonden aan ‘t Stek. Zij laten op de piano horen dat zij al best veel hebben gestudeerd op dit instrument. 

Cabaretier David Verschoor staat op de planken met zijn programma In het Midden. Over het streven naar perfectie... maar dat nooit behalen. 

Het duo Mankes, bestaande uit Johan Visscher en Selma Peelen, vertegenwoordigt het genre alternatieve indie-folk met fado-invloeden. Het belooft melancholisch en dynamisch te worden. 

En zoals u gewend bent wordt de avond afgesloten door een band. Zij noemen zich de Papaband, de liefste voor kleine en grote kinderen. Bent u ook benieuwd hoe zij Op een grote paddestoel zullen vertolken?

Floris Voortman - Klassieke opening
Ivanka de Ruijter - De stadsdichter
Mankes - Indie-folkmuziek
Jean Gardeniers - Actuele kijk op het nieuws
David Verschoor - Cabaret
't Stek - Pianomuziek
Mark Heddema - Singer-songwriter
Papaband - Sluit de avond af

DATUM : donderdag 7 februari
TIJD: 20:30
ENTREE: gratis