Kabaal Regionaal 2020 (Bandbattle)

di 25 februari 2020 - 19:00

GEZOCHT: KABAAL BANDS - BEVRIJDINGSFESTIVAL GELDERLAND 2020

INFO:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Kabaal Regionaal: de voorronde voor alternatieve bands uit de regio Gelderland / Utrecht strijkt weer neer in Café Loburg.
Op dinsdag 25 februari zullen acht bands het podium betreden en strijden voor een felbegeerde prijs: een plek op het Bevrijdingsfestival Gelderland 2020 op 5 mei 2020 – Kabaal am Gemaal podium.

AANMELDEN:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Speel je in een band uit de regio Gelderland/Utrecht en durf jij het op te nemen tegen collega’s uit de alternatieve hoek? Schrijf je origineel werk? En kun je dinsdag 25 februari in +- 20 minuten het publiek overtuigen van jullie band?

MELD JE AAN DAN VOOR 31 JANUARI!

Dit kan via: kabaalgemaal@gmail.com, vergeet niet je werk met audio/video linkjes te mailen voor 31 januari.
Bij vragen kun je ook mailen naar bovenstaande email adres, geselecteerden worden op de hoogte gebracht via een email voor 1 februari.

Kabaal bestaat uit een groep enthousiaste locals en boekers van poppodium Astrant die zich elk jaar weer inzetten voor Kabaal Regionaal / Kabaal am Gemaal. De leden van dit gezelschap zullen alle geselecteerde artiesten tijdens de 'luisterdag' beoordelen, dit gebeurd op basis van onze ervaring en de presentatie van de bands zelf.

Succes!

DATUM : dinsdag 25 februari 2020
TIJD: 19:00
ENTREE: gratis