Sunday Afternoon Blues 29 december

zo 29 december 2013 - 15:00

Zondagmiddag 29 december is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Speciale gast deze keer is onze zuiderbuur Steven Troch, zanger en bluesharpspeler van de Belgische Bluesband Fried Bourbon. Hij haalt zijn inspiratie bij harplegenden als Big Walter Horton, Little Walter, Sonny Boy Williamson II en modernere spelers zoals Gary Primich, William Clarke, Steve Baker en Joe Filisko.

Steven TrochSteven omarmt de opwindende bluessound van Chicago en combineert deze met verschillende invloeden maar altijd met een persoonlijke touch. Zijn band, Fried Bourbon, verrast telkens recensenten en publiek met hun no nonsense blues. Steven gaf concerten in Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Griekenland en de V.S.. Hij stond op het podium met James Harman, Gene Taylor, Alex Shultz, Rusty Zinn, Bill Sheffield, John Nemeth, Tim Lothar, Nathan James Roland Van Campenhout, Paul Michiels, Boogie Boy...

In februari 2012 won Steven de prestigieuze King Of Swing Contest in Oakland USA, en deelde het podium met Charlie Musslewhite, Curtis Salgado, Sugar Ray Norcia, Billy Boy Arnold, Little Charlie tijdens Mark Hummel’s Blowout.

 http://www.friedbourbon.be

http://www.steventroch.com

 

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. Let op!! Dus één uur eerder als vroeger!! See you there to have fun!

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 29 december 2013
TIJD: 15.00
TOEGANG: gratis