Tuesday Night Live Band Presentation/Jam Session feat. El Kroppo

di 22 oktober 2019 - 20:30

Tuesday Night Live Band Presentation/Jam Session – dinsdag 22 oktober !

Op dinsdag 22 oktober aanstaande houden we weer een Tuesday Night Live Band Presentation/Jam Session in Café Loburg.

Onder leiding van de Gatehouse Bluesband zal er de mogelijkheid zijn te om jammen. Muziekstijlen waarop we gaan jammen zijn niet alleen Blues, maar ook Rock, Soul en Funk. We proberen er met zijn allen een te gekke Jam van te maken.

Je kan je aanmelden als band om een blok van 20 à 30 minuten te spelen, een goede TRY-OUT voor je band. Ook is het mogelijk je als losse muzikant aan te melden, zodat er met muzikanten onderling leuke groepen samengesteld kunnen worden. De huisband assisteert hierbij om tot een goed lopend geheel te komen. Er is uitgebreide backline aanwezig, maar neem wel je eigen instrument mee.

De huisband opent om 20:30 – 21:00 uur met een fijn stukje bluesmuziek. Daarna gaat de jam loos ca 21:30 uur – 01:30 uur. Er zullen verschillende bands spelen (ieder een blok van zo’n 30 minuten). Er is mogelijkheid voor losse muzikanten om groepjes te vormen om te spelen (blokjes van 20 minuten).

Speciale gast deze avond is blues-entertainer Ron Krop, bekend als El Kroppo. Ron Krop alias El Kroppo (geboren 1953) is een vreemd fenomeen binnen de Nederlandse muziekwereld. Als zoon van jazzmuzikant Jan Krop (banjo, gitaar) krijgt hij van huis uit de muziek met de paplepel ingegoten en staat hij al op zeer jonge leeftijd met zijn vader op het podium. In het midden van de jaren zestig begint hij in allerlei bandjes te spelen. Ondanks het feit dat zijn muziek slechts sporadisch wordt vastgelegd op geluidsdragers bouwt hij wel een indrukwekkende reputatie op als muzikant/docent/sessieleider en wat al niet meer. Vanaf het moment dat hij begint met zingen is het duidelijk, dat hij zeker op dit gebied een uitzonderlijk talent is. Een groot stembereik en een krachtige strot, die tot op heden nauwelijks aan kracht heeft ingeboet.

Facebook: El Kroppo Ron Krop

Aanmelden kan via Facebook, website, of op de avond zelf.

DATUM: dinsdag 22 oktober 2019
TIJD: 20:30 uur
ENTREE: gratis