De Band Dee Niet Bestoat – Normaal

Diezen joar wödt op Woetstok deur De Band Dee Niet Bestoat ene ode gebracht an dene Nederlandsen popgroep Normaal. Ene vun den erste bands dee töt de boerenrock erekkent wöd.
Drank, vrouwleu en skik hebben (høken) bunt de thema’s dee in de teksten noar veuren kumt. Ok ’t riejen op motoren is ’n belangriek tiedsverdrief,

Wie zijn de Band die Niet Bestaat. Op de vraag of we wel een bandje zijn..?
Iedereen is druk met eigen bands, werk, gezin en andere muzikale projecten, maar toch willen we ook graag samen optreden. Zo ontstond ineens een appgroep met de naam ‘De Band Die Niet Bestaat’.
De bandleden hebben veel ervaring en een passie voor live-muziek of het nu Blues, Rock, Soul of Rock ‘n’ Roll is. Zolang we maar kunnen spelen.

Hoewel de samenstelling van DBDNB regelmatig anders is, bestaat de line-up voor Woetstok 2023 uit:

Op Sologitaar Zoepr Kønnings– Maurice Koonings
Al jarenlang een bekend gezicht op de verschillende podia in en rond Wageningen. Of het nu op toetsen, mondharmonica, of gitaar is. Maurice maakt er altijd iets speciaals van.

Op Zang d’n Olde Grieze–Richard Vacquier Droop Sr.
De nestor van de band. Na de LTS in Wageningen net na de oorlog?? heeft Richard eigenlijk het Wageningse nooit verlaten. Met jarenlange ervaring in de Wageningse blues scene, als zanger van onder andere de band Mo’s Blues.

Op drums d’n wilde Bernd– Wilbert Freriks
Geboren en getogen in Ede, is Wilbert al meer dan 40 jaar vergroeid aan zijn drumkit.

Op saxofoon en gitaar Lenny Blok an t bèen– Lennart Blokland
Geboren en getogen in Ede en nu al voor de 3e, of is het de 4e keer, van de partij op Woetstok. Lennart verzorgt zijn rol in het neerleggen van vunzige gitaarpartijen, vuige saxsolo’s en engelachtige achtergrondzang.

Op basgitaar skuumpie sluijmers– Marcel Sluijmers
Na Ede en Utrecht heeft Marcel zijn plekje een paar jaar geleden gevonden in Wageningen. Met als belangrijkste taak het hierboven benoemde zootje ongeregeld in toom te houden en te ondersteunen met tonen uit het lagere register.

Denderende gitaren, Hendrik Haverkamp, een performance met een knipoog en een høkend publiek. Die door het opzwepende optreden voorlopig nog “niet noar huus toe goan”, maar gewoon “DEURDONDEREN!”.

De Band Dee Niet Bestoat speelt op zaterdag 24 juni 2023 om 16:40 op Woetstok Wageningen in het Torckpark

Woetstok Wageningen
Zaterdag 24 juni 2023
Torckpark Wageningen
gratis entree!

Scroll to top