Cultureel Café 3 oktober

Thu 3 October 2019 - 20:30

Op donderdag 3 oktober is er weer een Cultureel Café, de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis.

De avond wordt geopend door een fris gitaar duo dat houdt van gipsy en mainstream jazz. Marijn van Doorn (zang en gitaar) en Joshua Snell (gitaar) zullen er het op wagen met hun primeur OrangePeel.

Vervolgens is het de beurt aan Janse Heijn. Hij is al sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met goochelen en is sinds 5 jaar beroeps goochelaar. Bij het Cultureel Café laat hij u proeven van zijn nieuwste magische uitvindingen.

Hierna staan Margot en Julia op het podium. Zij vormen het Long String Duo met een gevarieerd klassiek en soms een beetje jazzy repertoire. Piano en contrabas lijkt ons een leuke en spannende combinatie.

Een optreden van stadsdichter Ivanka de Ruijter staat zoals gewoonlijk op het programma, echter nu in een bijzondere vorm: samen met Wijnand Steemers. Wijnand is dichter, schilder, uitgever en antiquaar en hij viert het 40 jarig jubileum van Leida Torck.

Zoals gewoonlijk wordt de avond afgesloten door een band, een oude bekende de Chestnut Band. Opgericht in 1994 als studenten bluesband en hun repertoire bestaat voor het grootste deel uit bekende covers van Blues, Soul en Rock ‘n Roll. Dat wordt weer swingen.

Het volgende Cultureel Café is op donderdag 7 november, in Café Loburg, hoek Heerenstraat/Molenstraat Wageningen.

http://www.xn--cultureelcaf-meb.eu/

DATE: Thursday October 3, 2019
TIME: 20:20 
ENTRANCE: free