Californicated

Evenement afgelopenUitgelicht25mar22:00Californicateda tribute to the red hot chili peppers

Ticket opties

Tickets worden gecontroleerd aan de deur. Vergeet niet om de tickets voor uzelf en uw gezelschap (digitaal) mee te nemen naar het evenement.

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht

Details

A tribute to the Red Hot Chili Peppers
De in 2020 in Noord-Brabant opgerichte band ‘Californicated’ is dé nieuwste Nederlandse Red Hot Chili Peppers Tribute band. De mannen van Californicated brengen op hun eigen unieke manier de live-set van de Peppers tot leven.

Wat kun je van ze verwachten?
De band rockt het repertoire van de Red Hot Chili Peppers, van de alom bekende klassiekers, zoals “Under the Bridge”, “Californication” en “Give it Away”, tot de laatste nieuwe hits van “Unlimited Love” zoals “Black Summer”, “Whatchu Thinkin” en “These are the ways”. Hun show is voor elke muziekliefhebber wat wils!

Californicated doet er alles aan om een zo authentiek mogelijk geluid te reproduceren. Als mega-fans spelen ze met dezelfde instrumenten als die van de Peppers zelf. Of het nou gaat om de AAX cymbals van Chad, de sunburst Fender Stratocaster zoals die van Frusciante of de exacte basgitaren van Flea: Californicated heeft het!

Californicated is ontstaan uit liefde voor de Red hot Chili Peppers. Hun frisse, jonge blik op de klassieke hits van deze wereldsterren, in combinatie met hun onuitputtelijke energie en toewijding zorgt voor een show die je niet mag missen! We nodigen je uit om te komen luisteren en je mee te laten voeren in de wereld van Californicated!

Tijd

25/03/2023 22:00(GMT+02:00)

Grandcafé Loburg Wageningen

Scroll to top