club le bon

Evenement afgelopenUitgelicht17feb22:30club le bon'80s tribute party

Ticket opties

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht

Details

Bij Club Le Bon draait alles om passie voor de jaren ’80. Natuurlijk om de liedjes en de artiesten (van Duran Duran tot the Cure, van Doe Maar tot INXS en van Het Goede Doel tot Madness), maar ook om de mode, TV-series, films en de show! Verwacht een eighties geklede band, visuele ’80s backdrop, unieke buttons voor het publiek én de fijnste hits! Let’s dance!

We zijn oprechte fans van de hits uit de jaren ’80. En willen ook voor, tijdens en na onze optredens genieten van de leukste en meest dansbare hits.

Zanger Patrick Zimmerman

Patrick is het spreekwoordelijke ‘zonnetje in de band’. Muzikaal geniet hij net zo van het donkere randje van The Cure, Joy Division en Killing Joke als van poppy hits en de edelkitsch van Don Johnson en King. Met Patrick kun je alle kanten op. En dat doen we dus ook! 
 

Gitarist Rob de Velde Harsenhorst
Virtuoos, stralend en met een voorliefde voor Guilty Pleasures. Trotse bezitter van een exacte kopie (inclusief de tapestroken) van de Kramer waarmee Eddy van Halen op Jump speelt! Laat Rob maar schuiven. En spelen!

Bassist Simon ‘le bon bon’ Chapman
Was in de jaren 80 al muzikant. Deelde als lid van boyband Bush Babies de kleedkamer met Take That en East 17. En met Curiosity Killed the Cat. En die laatste band, lieve mensen, is as ’80s as it’s going to get!

Gitarist Eelco Visser
Fungeert als bescheiden sidekick van Patrick en Rob, heeft een dubieus verleden als DJ Lappzwantz in Arnhems enige echte onzinrevu Cavia Deluxe, en bij Club Le Bon heeft hij iedere avond The Time of his life! En dat mag iedereen weten.

Drummer Jago Agricola
Oogt, mits goed gekleed en gekapt, als de tweelingbroer van ELO’s Jeff Lynne. Veel belangrijker: hij is zowel motor als muzikale geweten van Club Le Bon. Voormalig drummer van Bowie-tribute Ground Control.

Toetsenist Bas ‘Keytar’ Horsting
Soldeert in zijn schuur letterlijk zijn rijke palet aan vintage orgelgeluiden bij elkaar. Treedt graag op in speciaal voor hem ontworpen kledij. Ons digitale brein. En fanatiek Coldplay-hater, want ‘is jaren ’90.’

Tijd

17/02/2024 22:30(GMT+02:00)

Scroll to top