Cultureel Café

07dec20:30Cultureel CaféProfessioneel amateur-podium voor kleinkunst in Wageningen

Details

Wageningen – Op donderdag, 7 december a.s. vanaf 20.30 uur is er weer een Cultureel Café in café Loburg in Wageningen. De toegang is gratis.
Het publiek kan op elk moment in- en uitlopen en een drankje bestellen aan de bar.

Pianist Camiel Wersch zorgt voor een muzikale achtergrond bij de inloop van het publiek.
Als eerste staan Arjen en Aimee op het podium. Zij zijn een cover zangduo met akoestische gitaar en halen inspiratie uit gevoelige muziek zoals die van Ed Sheeran en Lewis Capaldi.
Stadsdichter Ellen van der Kolk blijft haar poëzie met ons delen. Altijd weer bijzonder waar ze haar inspiratie vandaan haalt.
Zebrofoliant is de naam van een band die voornamelijk soul, Indie en rockmuziek speelt, covers maar ook eigen nummers. We zijn eigenlijk wel benieuwd hoe ze aan hun naam zijn gekomen.
Singer Songwriter Emi Pereza zingt liedjes met een electro-akoestische Indie/new wave stijl, zowel in het Nederlands als in het Engels.
Vanavond is de beurt aan columnist Simon Vink. Interessant om te horen hoe hij de wereld ziet.

Zet u schrap: er staan vanavond maar liefst 10 leden van de Phoenix band op het podium. Zij speelden al eerder het dak eraf bij het Cultureel Café. Hun repertoire bestaat uit Jazz, Latin en pop en met zangeres Angel van der Sluis belooft het een swingende afsluiting van de avond te worden.

Het volgende Cultureel Café is op 4 januari in café Loburg, hoek Heerenstraat/Molenstraat, Wageningen.
www.cultureelcafe.eu

Het Cultureel Café is er van oktober t/m april, iedere eerste donderdagavond van de maand. U vindt ons dan in Café Loburg, Molenstraat 6, in Wageningen. De avond begint om 20:30 en duurt tot ongeveer 23:00 uur. Er is een bar met koffie, fris, wijn en bier en de toegang is gratis.

Het Cultureel Café wordt maandelijks verzorgd door de stichting Cultureel Café die bestaat sinds 1987. Deze stichting bevordert de kleinkunst in Wageningen door het bieden van een professioneel amateur-podium. Het Cultureel Café verzorgt daarmee gratis cultureel vermaak voor de inwoners van Wageningen en omstreken.

Tijd

(Donderdag) 20:30(GMT+01:00)

Scroll to top