Kimono

17mar21:30Kimono

Details

KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt KIMONO een unieke plek in het genre en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine getipt als grote belofte.

In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij al samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos, trok hij door het land met de Popronde en verzorgde hij support voor de Amerikaanse R&B- sensaties GoldLink en 6LACK. Voor zijn releaseshow in Luxor Live, Arnhem, verkocht hij binnen een dag de zaal uit.

Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot ‘Serious Talent’. Zijn single ‘Wilde nachten’ kreeg vervolgens veel airplay. Hij is dit jaar te horen in de serie ‘De Slet van 6VWO’ en bioscoopfilm ‘Meskina’. In september 2021 verschijnt KIMONO’s debuutalbum ‘Liefdesbang’, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van auteur Hannah Cuppen.

🎫 Tickets: https://popupop.stager.nl/web/tickets/111129906

🎸 Wat is popUPop?
popUPop is een poppodium in Wageningen zonder zijn eigen podium. Wij werken samen met bestaande locaties en halen vervolgens de vetste artiesten van buiten Wageningen naar onze stad toe. Met als einddoel onze eigen locatie te realiseren. Concerten, Clubnachten, en van alles en nog wat. Overal en Ergens.

💛 Support ons door ons te volgen:

Tijd

17/03/2022 21:30(GMT+00:00)

Scroll to top