DeepWhite

Evenement afgelopenUitgelicht01sep22:30DeepWhiteLoburgLive 10 years

Ticket opties

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht

Details

Stap binnen in de wereld van onvervalste classic rock met Deep White! Deze getalenteerde groep bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en een leadzanger met een stem die rechtstreeks uit het gouden tijdperk van rock lijkt te komen. 
Met een gedeelde passie voor de tijdloze nummers van Deep Purple, Whitesnake en de iconische David Coverdale, weten ze deze energie live over te brengen op het publiek.

Die succesvolle formule heeft Deep White in 2017 de titel van beste coverband van Zuid-Nederland opgeleverd. Sindsdien hebben ze vele Nederlandse podia betoverd.

Deep White is niet bang voor de uitdagingen die komen kijken bij een authentieke tribute-ervaring. Ze streven naar perfectie en leveren een live performance op het podium die zijn weerga niet kent. Of het nu gaat om de grote hits of de minder bekende juweeltjes, Deep White neemt je mee op een waar feest der herkenning.

Kijk uit naar de komende optredens van Deep White, want binnenkort staan ze op een podium bij jou in de buurt! Bereid je voor op een spectaculaire avond vol opzwepende muziek, meeslepende melodieën en de onvergetelijke sfeer van Deep Purple en Whitesnake.

Mis het niet, want Deep White staat garant voor een muzikale ervaring die je nog lang zal bijblijven!

Tijd

01/09/2023 22:30(GMT+02:00)

Scroll to top