sgt. pepper

Evenement afgelopenUitgelicht21okt22:30sgt. peppera tribute to the beatles

Ticket opties

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht

Details

De Beatles tributeband Sgt. Pepper uit Antwerpen slaagt erin om de prachtige muziek van de The Fab Four te vertalen in een hedendaags jasje. De muzikaliteit, sounds en samenzang van de vier stemmen van deze ervaren muzikanten zorgen voor kippenvelmomenten.

Daarnaast rockt en stoomt de band door alle periodes van de Beatlesmuziek.
Pop, ballads, psychedelica, Rock and Roll, je krijgt het allemaal te horen.

Het plezier van de muzikanten spat van het podium af en wordt doorgegeven aan het publiek, zodat ieder optreden van Sgt. Pepper een feest is voor publiek en band.

Jimmy Hendrix: Guitar and Vocals
Heeft 22 jaar den onnozele uitgehangen in de groep Katastroof. Daarna richtte hij de groep “Halfzeven Doenker” op, waar hij met een eigen Antwerps repertoire al vanaf het jaar 2000 Vlaanderen onveilig maakt. Hij heeft tussendoor nog in verschillende rockbands gespeeld. Treedt ook nog steeds op met de akoestische coverband “JB Connection”.

JP Slabaert: Guitar and Vocals
Ex-Shaking Butlers, ex-JP Butler Band, ex-Elm Street, ex-Dok and Djivagoos en ex- nog enkele andere wereldvermaarde bands. Is al sinds 40 jaar op zoek naar de juiste gitaarsound, maar zal die vanwege ondertussen 55+ status waarschijnlijk nooit meer vinden … Heeft zich daarom recentelijk geheroriënteerd op transcendente meditatie en het verzamelen van postzegels uit de vroege jaren ’30.

Marc Aerts: Bas and Vocals
Is een bezielde, eigenzinnige rhythm-guy, die zijn ervaring doorheen de jaren in verschillende bands weet op te bouwen. “Gri-Gri” “Cornerstoné“ “Straight” “Zpirité” “Belwin” “L’ oceon” “Elm Street” “Dok & Djivagoos” “Zuma” “ Sergeant Pepper” en tal van tijdelijke vervangingen bij andere bands of producties. Bij “Het Akkoord”, een stadsfanfare met een hoek af, kan je hem tegenkomen als “washbord Bart”. Zijn levensmotto: musiceren moet altijd fun zijn. Uw huis-tuin en keukengerei is bij deze gewaarschuwd.

Bart Vetters: Drums and Vocals
De man met de brede smile. Is als bassist samen met de drummer, de drijvende kracht achter deze mooie muziek. Hij speelt ook nog bij Dok & Djivagoos, ZUMA en Pokahontas. Een actieve jongen dus! Zijn levensmotto: “in het land van de geamputeerden is éénbeen koning!”

Tijd

21/10/2023 22:30(GMT+02:00)

Scroll to top