Sound of Science

29jan15:00Sound of ScienceBig Band van Wageningen University & Research

Details

Opgericht in 2003 door een groep enthousiastelingen is deze band al bijna 20 jaar een feit! De Big Band blijft een hechte groep bestaande uit voornamelijk studenten en medewerkers van Wageningen University & Research.

Een big band bestaat uit verschillende blaasinstrumenten en een ritmesectie om altijd te zorgen voor een muzikaal spektakel! Met jazz tot in onze tenen spelen we blues, funk en latin, met uitstapjes naar oosterse tonen, hartverwarmende filmmuziek en rock. Als het maar swingt! Soms zoeken de ervaren rotten en het jonge talent van de Sound of Science gedurfde combinaties: zo speelden we al eens met een hei-installatie, een carillon en wie weet waar we in de toekomst muziek in zien.

Onder de inspirerende leiding van de professionele dirigent Guus Tangelder treedt BigBand Sound of Science op tijdens festivals, congressen en andere evenementen. Voorbeelden hiervan zijn het RhineTown Jazz Festival in Wageningen, het internationale congres Chain Agrifood in kasteel Doorwerth, officiële openingen van nieuwe gebouwen op de Campus van Wageningen UR, het openingsfeest 100 jaar WUR en een optreden met dwarsfluitlegende Thijs van Leer in het Musis Sacrum in Arnhem.

BigBand Sound of Science maakt van iedere gelegenheid een swingende gebeurtenis!

Tickets

Tijd

(Zondag) 15:00(GMT+01:00)

Scroll to top