Wageningse Bokkentocht 2023

29okt14:0019:00Wageningse Bokkentocht 2023bockbier proeverij in het centrum van wageningen

Details

Op 29 oktober wordt de eerste Wageningse Bokkentocht georganiseerd. Bij 13 enthousiaste horecaondernemers zijn verschillende Bokbiersoorten te proeven, ook zijn er bij verschillende proeflocaties heerlijke bijpassende hapjes te verkrijgen. 

Deelnemers krijgen bij de eerste proeflocatie die ze bezoeken een eigen Bokbier proefglas. Door het tonen van de routekaart met bonnenkaart kunnen de deelnemers bij 5 proef locaties een heerlijk herfstbokje proeven, daarbij wordt ook vaak een heerlijk hapje geserveerd.

“Bij de eerste locatie die je bezoekt ontvang je een eigen proefglas dat je na afloop van de Bokkentocht als een trofee mee mag nemen. De te bezoeken locaties zorgen voor gezelligheid en sfeer, ontmoet, praat, geniet tijdens de Wageningse Bokkentocht 2023”.

De horecaondernemers van Colors World Food, Petit Louis & Onder de Linden dragen samen met SOW centrummanager Robert Frijlink zorg voor de organisatie en kijken uit naar een eerste  succesvolle uitvoering van de Wageningse Bokkentocht. “We zien veel enthousiasme bij deelnemende ondernemers die er elk jaar weer naar uit kijken om eindelijk hun eigen Bokbieren weer uit te mogen schenken.”

5 bonnen op Routekaart

Op een aangeschafte routekaart zitten 5 bonnen waarmee je zelfstandig op 29 oktober tussen 14:00 & 19:00 uur de Bokkentocht kunt wandelen, dus kies zelf je 5 favoriete proeflocaties.

Kaarten voor de Bokkentocht kosten € 20,00  en zijn verkrijgbaar bij:

De Vlaamsche Reus, Colors World Food en via de webshop op www.proefwageningen.nl. Ook tijdens het reeds uitverkochte Bierfestival in oktober zullen Bokkentocht kaarten verkrijgbaar zijn.

Op Proefwageningen.nl zal de komende tijd meer informatie over de soorten Bokbier en hapjes die per locatie te proeven zijn.

Tijd

(Zondag) 14:00 - 19:00(GMT+01:00)

Scroll to top