Woetstok Wageningen 2020 gaat niet door

27jun13:0023:45Woetstok Wageningen 2020 gaat niet door

Details

Begin van de zomer kijken wij uit naar hét Woetstok Wageningen festival.
Dit jaar zou alweer de 7e editie worden, voor en door Wageningers, met dit keer als thema Music is Timeless.
De bands bekendgemaakt en de muzikale gang ingezet. Het Torckpark zou er weer uitnodigend uitzien en de muziek zou door Wageningen te horen zijn.
Al maanden zijn de vrijwilligers van Woetstok druk bezig er weer een feestelijke editie van te maken.
We keken met z’n allen uit naar deze muzikale dag. Het moment om samen te komen, te proosten op de muziek, de zon en elkaar. Helaas gaat het dit jaar anders.
Het COVID-19 virus is een zorg voor ons allen en de maatregelen die we allemaal nemen richting een gezonde toekomst maken de komende tijd onzeker. Een groot festival optuigen waar we in groten getale van kunnen genieten is niet realistisch in 2020. Vandaar dat we hebben besloten om Woetstok Wageningen op zaterdag 27 juni niet door te laten gaan. Het is een moeilijke en ingrijpende beslissing geweest en een teleurstelling voor jullie als bands, bezoekers, vrijwilligers, leveranciers, maar zeker ook voor ons als organisatie.
We willen 2020 natuurlijk niet helemaal Woetstokloos voorbij laten gaan en we beraden ons op mogelijke alternatieven, maar we zullen nadere inzichten van het RIVM moeten afwachten voordat we hier plannen voor kunnen maken. Geheel muziekloos hoeft het niet te zijn, via LoburgLive Digital Sessions kun je eerdere (lokale) optredens bekijken en stiekem in je huiskamer dansen, genieten, headbangen en helemaal los gaan.
Een warme groet,
Werkgroep Woetstok Wageningen

Mocht je de beelden van Woetstok Wageningen 2019 willen terug zien: dat kan!
Komende weken zendt RTV Rijnstreek(link is external) op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag om 16:00 uur en 22:00 uur de gemaakt opnamen uit.
In Wageningen vindt je RTV Rijnstreek bij Ziggo op kanaal 36.
Als je niet in Wageningen woont kun je de beelden op internet terug kijken.
De beelden zijn namelijk ook nog te zien via het YouTube kanaal van de Mobiele Filmcrew(link is external).

Tijd

27/06/2020 13:00 - 23:45(GMT-11:00)

Scroll to top