Kool & The Gangsters – Kool & The Gang

“Kool and the Gangsters” is een dynamische tribute band die zich volledig richt op het eerbetoon aan de legendarische band Kool and the Gang. De band is opgericht in 2024 door een groep muziekliefhebbers uit de regio Ede en Wageningen, die een gezamenlijke passie deelden voor de aanstekelijke funk, soul, en R&B die Kool and the Gang beroemd maakte.

De band haalt haar inspiratie voornamelijk uit de rijke discografie van Kool and the Gang, met iconische hits zoals “Celebration,” “Get Down On It,” “Ladies’ Night,” en “Too Hot.” 

De blazerssectie van “Kool and the Gangsters” voegt een extra laag energie en authenticiteit toe aan de optredens, waardoor ze het publiek altijd weten te betoveren en op de dansvloer krijgen.

“Kool and the Gangsters” is meer dan alleen een tribute band; ze zijn een viering van de muzikale nalatenschap van Kool and the Gang. Met hun toegewijde muzikanten en verbluffende live optredens brengen ze de onvergetelijke hits en de ziel van de funk naar elke show. Ze zijn een must-see voor elke fan van deze iconische band.

Kool & The Gangsters betaat uit:

– Lead Vocals: Michael de Viso
– Percussion + Backin’ vocals: Alex de Meij
– Backin’ vocals: Tamara Schalkx
– Guitar + Backin’ vocals: Bob Glasmacher
– Bass + Backin’ vocals: Marcel Grift
– Keys: Robert van Sluis
– Drums : Eric Meijer
– Sax: Remco Koot
– Trumpet: Maarten Gnoth

Kool & The Gangsters speelt op zaterdag 29 juni 2024 op Woetstok Wageningen in het Torckpark

Woetstok Wageningen
Zaterdag 29 juni 2024
Torckpark Wageningen
gratis entree!

Scroll to top