Tuesday Night Music Club – Sheryl Crow

Onze Sheryl Crow – Woetstok 2023 – tribute gelegenheidsband bestaat uit Wageningers en Wageningen-gerelateerde familieleden, muzikantvrienden en collega’s. Zangeres is Niclaudi Boshoven die sinds 2003 in Wageningen woont en is getrouwd met de Wageningse, in de Nude geboren, gitarist Alex Boshoven. Op bas zijn eveneens in de Nude geboren collega Paul van Koert. Alex’ zoon Stijn Boshoven speelt eveneens op gitaar, dochter Aniek Boshoven zingt koor samen, evenals Alex zijn zus Corine van den Brink. Op drums de broer van zangeres Niclaudi: Leon Boons uit Boxtel. Op toetsen wellicht het bekendste bandlid, de in Wageningen geboren en getogen Frits Gieltjes, en op percussie Eric Meijer, beiden bekend uit de Wageningse muziekwereld.

Onze binding met Wageningen ligt geworteld in onze afkomst en historie, onze woonplaats, vriendenkring, familie, werk en ga zo maar door. Wageningen is thuis zijn, Wageningen is vertrouwd, Wageningen is herinneren hoe leuk het altijd was, hoe leuk het nog steeds is. En hoe we dit gevoel ook bij de (deels eigen gemaakte) volgende generatie hebben zien ontstaan. Woetstok is sinds de eerste editie hier een onlosmakelijk onderdeel van waar we met enorm plezier deel van willen uitmaken.

We hadden twee artiesten opgegeven, een mannelijke en een vrouwelijke. Dit om de organisatie de gelegenheid te geven de vrouwelijke factor mee te wegen in hun besluitvorming. Wij zijn blij om de Amerikaanse vrouwelijke folk, pop en country-rock artieste Sheryl Crow te mogen vertegenwoordigen op Woetstok 2023. En laat 2023 nu net het jaar zijn dat Sheryl Crow wordt toegelaten tot de beroemde USA Rock & Roll Hall of Fame waaronder mede-artiesten Kate Bush, George Michael, Willie Nelson, etc. etc.

Wat gaan we doen? Iets waar Sheryl zelf trots op kan zijn! We gaan mensen meenemen van: ‘Sheryl Crow? Wie is dat?’ en ‘wel eens van gehoord geloof ik?’ naar: ‘Ja natuurlijk ken ik al die nummers!’ en ‘die zet ik allemaal in mijn playlist!’. En tot slot: WE WANT MORE!!

  • Niclaudi Boshoven – zang
  • Alex Boshoven – gitaar
  • Stijn Boshoven – gitaar
  • Paul van Koert – bas
  • Aniek Boshoven – achtergrondzang
  • Corine van den Brink-Boshoven – achtergrondzang
  • Frits Gieltjes – toetsen
  • Leon Boons – drums
  • Eric Meijer – percussie

Tuesday Night Music Club speelt op zaterdag 24 juni 2023 om 13:55 op Woetstok Wageningen in het Torckpark

Woetstok Wageningen
Zaterdag 24 juni 2023
Torckpark Wageningen
gratis entree!

Scroll to top