Uw event helemaal ontzorgd in de zaal van Loburg

Loburg voor u

Het is misschien nu lastig voor te stellen, maar als u straks uw verjaardag, PhD event, jubileum of feest wil geven kunt u heel goed bij ons terecht. Of het nu gaat om borrels van de afdeling of het werk, uw jubileum of verjaardag, Phd Party of inauguratie, Loburg is de ideale gelegenheid om met een kleine of grote groep te borrelen met heerlijke bites of buffet erbij in een relaxte omgeving. Wilt u met een wat grotere groep besloten uw feest vieren of is de voorkeur om aan de bar te genieten van een mooi speciaalbier en een lekkere bitterbal, voor iedere wens hebben we een passend arrangement! Vertel ons wat uw wensen zijn en we sturen u onze informatie toe, tegelijkertijd met een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek. Hierna volgt snel een passend voorstel (met offerte, mocht het bestelsysteem van uw bedrijf dit nodig hebben). We zijn zeer flexibel, geen ingewikkelde vaste arrangementen, kunnen tijdens uw borrel nog de nodige aanpassingen plegen en achteraf krijgt u gewoon een factuur toegestuurd. Relaxed uitkijken naar uw event in met het ontzorgingsprincipe van Loburg.

Unieke mogelijkheden, zaalverhuur en livemuziek 

Loburg heeft alles in huis om van uw feest, receptie of borrel een succes te maken waar uw gasten het nog lang over hebben. We beschikken over een podium voor livemuziek, een profesioneel licht- en geluidssyteem, diverse presentatiematerialen, een volledig ingerichte privébar, gratis WIFI en technische begeleiding bij optredens. U heeft een vast aanspreekpunt voor uw event die alles voor u regelt. Of het nu een borrel met heerlijke hapjes voor 20 personen is of een dansfeest met livemuziek voor 150 personen, we verzorgen het met een glimlach! We maken ook graag een combinatie met uw feest en ons feest. Heeft u een iets kleiner gezelschap of weet u niet precies hoe laat de avond eindigt? We plannen met veel plezier een band na uw event waardoor uw besloten feest soepel over gaat in een avond dansen met hippe DJ's of een gave band. We kunnen zelfs in overleg nog rekening houden met uw muzikale wensen. De zaal is voor zowel zakelijk als privégebruik beschikbaar. Uiteraard kunt u de zaal huren voor uw event waarbij we graag de complete invulling voor u realiseren.

Bites en Catering

De catering en bites worden in samenwerking met ons zusje Foodbar Zilvr gemaakt, waarbij in overleg bijna alles mogelijk is. Er wordt een rijk assortiment aan bieren van de tap, likeuren & sterke dranken, diverse wijnen op fles of alcoholvrije dranken geserveerd

Contact

Wilt u meer weten over onze locatie of de beschikbare data? Wellicht aanvullende informatie of prijzen? We informeren u graag! Tijdens een persoonlijk gesprek stemmen wij uw event graag nader met u af. Bel gerust of spreek ons tijdens een gezellig bezoekje aan. U kunt uiteraard ook via het contactformulier uw wensen achterlaten.