We ontvangen u met veel plezier!

Het moment waar we zo naar uitgekeken is er vanaf 1 juni! We mogen jullie weer ontvangen in ons Grand Café en op ons mooie terras. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Grand Café Loburg netjes, geschilderd en fris te maken en zijn ook dolgelukkig dat we jullie weer mogen verwelkomen. We leggen graag uit hoe we dat samen zo goed mogelijk, binnen de geldende regelgeving, doen. 


We hebben het terras mooi ingericht waarbij we het opgesteld hebben per 2 personen, maar als u met een huishouden reserveert kunnen we dat ook voor meerdere mensen klaarzetten. Onze buurman Het Oude Pakhuis heeft zijn terras voor dranken en bites van Loburg beschikbaar gesteld omdat hij tijdelijk zijn restaurant onderaan de voet van de grebbeberg voert. Op de rest van onze terrasplaatsen en binnen serveren we naast onze dranken en bites ook gerechten van Foodbar Zilvr en Restaurant Sa Lolla. U kunt bij Loburg dus terecht voor fijne gerechten, heerlijke pizza en lekker borrelen met een heerliike bite!

Het is belangrijk dat u reserveert, dat is de beste manier om te zorgen dat u verzekerd bent van één van de zitplekken binnen. Voor het terras kunt u niet reserveren. Het is vanuit overheidswege verplicht om u te registreren zodat, mocht er onverhoopt toch een besmetting zijn geweest, we u kunnen bereiken. U kunt bij voorkeur hier reserveren, maar het kan ook per telefoon 0317 420848. Na bevestiging is uw reservering akkoord.

Het aantal zitplaatsen van Loburg is sterk teruggebracht. Van de mogelijkheid tot honderd mensen op het terras en in de straat, 40 mensen borrelend in het Café en soms wel 250 tijdens een gaaf concert in de zaal hebben we nu binnen maximaal 30 zitplaatsen en buiten bij goed weer ongeveer 40. Komt u lekker 2 uur dineren of een uurtje borrelen op de vrijdag, help ons iedereen een plekje te bieden door uw reservering realistisch in te vullen.

Op het terras maken we graag plaats voor iedereen, om dit optimaal te realiseren kunt u hiervoor niet reserveren. Kom gewoon op tijd aan, dan hebben we vast een plekje voor u!

Voordat u hier uw tafel reserveert is het goed om nog even stil te staan bij het volgende;

We gaan ervan uit dat u met gezondheidsklachten thuis blijft, maar komen die pas na de reservering opzetten dan is het fijn om te weten dat er wat veranderd is. We vragen er u natuurlijk ook naar op het moment dat u bij Loburg aankomt. Als u klachten heeft kunt u helaas Loburg niet bezoeken, ook niet op het terras. Als u bij Loburg aankomt kunt u uw handen desinfecteren en u melden bij het personeel zodat we u naar uw plek kunnen brengen en terwijl we uitleggen hoe het allemaal werkt in deze tijd. We hebben een heldere routing, een online menukaart, we leggen toiletgebruik en hygienevoorschriften aan u uit. We vragen u zoveel mogelijk te blijven zitten en niet zomaar van plaats te wisselen in verband met het schoonmaken van tafels, stoelen, menukaarten, kaarsjes, etc.

Als u vragen heeft staan we u graag te woord en mochten we aanwijzingen hebben dan vragen we u deze op te volgen

Zo maken we er samen een gezellig, smakelijk en veilig bezoek van.