We ontvangen u met veel plezier!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Grand Café Loburg netjes, geschilderd en fris te maken en zijn ook dolgelukkig dat we jullie weer mogen verwelkomen. We leggen graag uit hoe we dat samen zo goed mogelijk, binnen de geldende regelgeving, doen. (zie ook de link onderaan de pagina)

We hebben het terras mooi ingericht waarbij we het opgesteld hebben per 2 personen of per meer als u een huishouden bent. Onze buurman Het Oude Pakhuis heeft zijn terras voor dranken en bites van Loburg beschikbaar gesteld omdat hij tijdelijk zijn restaurant onderaan de voet van de grebbeberg voert. Op de rest van onze terrasplaatsen en binnen serveren we naast onze dranken en bites ook gerechten van Foodbar Zilvr en Restaurant Sa Lolla. U kunt bij Loburg dus terecht voor fijne gerechten, heerlijke pizza en lekker borrelen met een heerliike bite!

Reserveren bij aankomst is verplicht gesteld door de overheid, u kunt dus gewoon bij aankomen en dan verwerken we uw reservering ter plekke! Wilt u zich wel bij aankomst melden bij 1 van onze personeelsleden en niet ergens gaan zitten? U krijgt dan een plaats toegewezen en we spreken even kort de richtlijnen met u door.

Als u een bezoek aan Loburg wilt brengen, even aandacht voor het volgende.

Het is verplicht in de horeca verplicht bezoekers te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

  • De horeca gaat voor binnen én buiten, ongeacht de omvang van de horecagelegenheid, werken op basis van reservering (vooraf of aan de deur), een gezondheidscheck zonder registratie van antwoorden en het toekennen van een vaste zitplaats (placering) aan een tafel op het terras
  • Vraag of de gast bij een positief antwoord op een van de vragen van de gezondheidscheck naar huis te gaan.
  • Horecaondernemers zijn verplicht de gast te vragen om de naam en contactgegevens van gasten te noteren voor een eventueel bron- en contactonderzoek.
  • Gasten registreren zich op vrijwillige basis.
  • Gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.
  • Als gasten geen contactgegevens willen achterlaten, dan mogen zij niet worden geweigerd.
  • Als de gegevens met toestemming van de gast worden genoteerd, zullen die voorlopig 14 dagen moeten worden bewaard voor het bron- en contactonderzoek.

We rekenen op uw begrip voor het bovenstaande. 

Als u vragen heeft staan we u graag te woord en mochten we aanwijzingen hebben dan vragen we u deze op te volgen

Met vriendelijke groet,

Team Loburg