Werken bij Loburg

Loburg zoekt een Assistent-Bedrijfsleider en Kok 

Loburg Holding bestaat uit een verzameling van naast elkaar gelegen horecabedrijven in de Molenstraat in Wageningen waaronder Grandcafé Loburg (inclusief een poppodium), Foodbar Zilvr, Loburg Live (o.a. organisatie festivals) en Restaurant Het Oude Pakhuis. Daarnaast speelt Loburg Holding een prominente rol bij het horecagedeelte van het jaarlijkse Bevrijdingsfestival op 5 mei in Wageningen. Eén van de belangrijkste doelstellingen is om samen met collega-ondernemers de kwaliteit van het uitgaansleven in Wageningen een boost te geven.

De afgelopen jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt, welke in 2020 door de Corona-pandemie op brute wijze tot stilstand is gekomen. Dat weerhoudt ons er niet van om vooruit te blijven kijken om onze ambities te realiseren. Om onze groei en ambities te kunnen faciliteren, zoeken wij per direct:

* Een Assistent-Bedrijfsleider voor Loburg

* Een Kok voor Foodbar Zilvr

Assistent-Bedrijfsleider Loburg

Grandcafé Loburg is een begrip in Wageningen, gelegen in het gezelligste straatje van de stad met een modern café, feestzaal met poppodium en volop samenwerking met de buren. In deze dynamische omgeving ben je als assistent-bedrijfsleider primair verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Daarbij geef je, samen met de bedrijfsleider, leiding aan de 3 vaste medewerkers en de circa 15 oproepkrachten. Je staat zelf ook regelmatig achter de bar, vooral in de drukke weekenden. De passie voor horeca, het zorgen voor de gasten, het neerzetten van een geweldige feestavond –al dan niet met live muziek- en het creëren van een gastvrije sfeer, zit in je genen. Je hebt organisatietalent en laat zien dat activiteiten voor de korte en lange termijn prima met elkaar te combineren zijn. Je ziet er naar uit om mee te groeien met de ambities van Loburg en de andere bedrijven. Je hebt ambitie om te groeien als leidinggevende en bent leergierig. Je hebt plezier in de organisatie rondom (live-)muziek. Ook het mee-organiseren van evenementen zoals het jaarlijkse Woetstok-festival vind je leuk om te doen.

Kok Foodbar Zilvr

Foodbar Zilvr gaat een nieuw concept uitrollen. Als kok ben je, samen met de nieuwe Chef-kok, verantwoordelijk voor dit nieuwe concept en de keuken van Zilvr. Hier bereid je, naast de gerechten voor de gasten van Zilvr, ook de gerechten die we serveren op het terras van Grandcafé Loburg. Daarnaast verzorg je, samen met de Chef, de catering en hapjes bij feesten en partijen in Loburg. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je werkt in een moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. Als kok heb je natuurlijk passie voor eten. Je houdt van hard werken en bent flexibel. Je wilt graag (verder) groeien als het gaat om het organiseren en runnen van de keuken. Samenwerking is daarbij voor jou de basis. Bij afwezigheid van de Chef neem je hem waar. Je hebt de ambitie mee te groeien met onze bedrijven en door te groeien naar een leidinggevende functie. Je vindt het leuk om de parttime hulpkoks, afwassers en "de voorkant" wat bij te brengen. 

Ben jij de vrouw of man met ambities om door te groeien in de horeca en is een gespreid bedje aan jou niet besteed? Herken je jezelf in een aantal van de bovenstaande kenmerken? Dan willen wij graag een keer met je praten! Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat je nu al kunt, maar vooral in wat je nog meer in je mars hebt en wat je nog graag zou willen leren. Het is namelijk belangrijk dat je in staat bent om mee te groeien met onze bedrijven en ambities. 

Je kunt je sollicitatie voor beide functies per mail sturen naar Edo Heerink (bedrijfsleider Loburg en Foodbar Zilvr, edo@loburg.com). Mocht je meer informatie willen dan kun je Edo bellen op 06-20336695. Neem ook gerust een kijkje op onze websites: www.loburg.comwww.hetoudepakhuis.nl en www.foodbarzilvr.nl