Blondie door Ramshackle

Blondie door Ramshackle

Ramshackle komt bij elkaar in de loop van 2013. Door de diverse inbreng van de bandleden ontstaat een lekkere combi van soul, rock en funk. De roots van de band liggen in Wageningen (bijna alle leden wonen er) en er wordt dan ook regelmatig opgetreden in de stad, maar ook in de regio. Op Woetstok 2015 doet Ramshackle mee als Shocking Blue, met Fanny als gypsie Mariska Veres en Evert als scheurende Robbie van Leeuwen.

Vanaf begin dit jaar werkt de band in nieuwe bezetting naar de volgende editie van Woetstok toe; deze keer is gekozen voor de rauwe sloppy punkrock van de Amerikaanse new-wave band Blondie.

Blondie start in 1974, eigenlijk onder de naam Angel & The Snakes, maar als zangeres Debbie Harry lopend door Houston Street NYC wordt nageroepen wordt gekozen voor de bandnaam Blondie. Blondie wordt een wereldact, met een repertoire dat zweeft tussen new-wave en punk, een bezetting die elkaar regelmatig de hersens inslaat en dus veel wisselt, maar altijd met frontvrouw Debbie, in een door Andy Warhol bedachte outfit. Blondie wordt daarom wel de vrouwelijke versie van de Ramones genoemd.

Ramshackle gaat voor de stevige nummers van de band, dus het publiek kan zich opmaken voor drie kwartier stampende punkrock!

Ramshackle/Blondie is

  • Fanny: zang
  • Evert : gitaar, zang
  • Dennis : bas
  • Sander : drums 

“I’m a culture vulture, and I just want to experience it all.” Debbie Harry

https://www.facebook.com/Ramshackle-1386159481623680/
Scroll to top