Crush – Bon Jovi

BON JOVI rocks! Ja toch? David, Richie, Tico, Jon – onze helden. Wij zijn vijf enthousiaste muzikanten die al jaren muziek maken – en speciaal voor Woetstok jou & Wageningen willen laten rocken met bekende en onbekende albumparels van deze Amerikaanse helden. Nummers die iedereen kent en nummers die vergeten zijn – zing jij ze uit volle borst mee?

Onze frontman Richard maakt al jaren muziek en geniet ervan als hij je kan entertainen en raken met zijn stem – al dan niet met een gitaar om zijn nek. Onze lead gitarist Rob floreert bij stevige rock muziek, schud Richie’s solo’s zo uit zijn mouw en zal speciaal voor jou een busje vol gitaren meenemen. Vol enthousiasme zal hij de – soms ietwat hoge – noten van de achtergrond zang laten horen. Lucien ziet er uit zoals dat hoort bij een drummer van een rockband, en luisterde in de wieg al naar Tico Torres. Roel speelt toetsen en neemt ook achtergrondzang voor zijn rekening, en is blijven hangen in de jaren 80 – hij speelt al jaren op een Yamaha Dx7 die de band in die tijd gebruikte. Peter speelt Bas en droomt iedere nacht nog over de jaren 80 waarin Bon Jovi groot werd. Hij neemt je graag mee en zal je met de herkenbare basloopjes aansporen tot meezingen.

De jaren 80 zijn voor ons allemaal tekenend geweest voor onze muzikale vorming. Alhoewel we, in verschillende formaties, al eerder met elkaar speelden, kwamen we er door de jaren heen achter dat de fijn in het gehoor liggende, en toch muzikaal uitdagende repertoire van Bon Jovi bij ons allemaal een gevoelige snaar raakt. Na het concert van Bon Jovi in de Goffert in 2019 wisten we het zeker: Bon Jovi is een prachtige toevoeging voor Woetstok! Nadat we in de begindagen van deze band onze muzikale binding met Wageningers hebben getest tijdens een optreden op een cultuuravond in cafe Loburg, was deelname aan HET mooiste festival van de regio het ultieme doel: Woetstok 2022!

Waarom je moet komen luisteren naar ons optreden? Scheurende gitaren en jaren 80 synthesizers spelen voor jou de ultieme mix van stadionknallers en prachtige ballads, waar je je terug in de jaren 80 waant en ongegeneerd kunt meezingen met teksten waarvan je dacht dat je ze niet meer kende… Zien we je dan?

  • Richard Kampert- zang
  • Rob de Velde – gitaar
  • Lucien Klappe – drums
  • Roel Cornelisse – toetsen
  • Peter – bas

Crush speelt op zaterdag 25 juni 2022 om 16:20 op Woetstok Wageningen in het Torckpark

Woetstok Wageningen
Zaterdag 25 juni 2022
Torckpark Wageningen
gratis entree!

Scroll to top