Green Day door Broken Dreams

Green Day door Broken Dreams

“Do you have the time, to listen to us whine?”

Wij zijn Broken Dreams, en we hopen dat jullie allemaal de tijd willen nemen om naar onze vertolking van Green Day te komen kijken!

Broken Dreams is eigenlijk gewoon een gezellige familiereünie, bestaande uit Sjoerd van Asseldonk op lead gitaar, zijn broer Jelle van Asseldonk op de bas en hun vader Martien van Asseldonk op drums. Allemaal rasechte Wageningers, net zoals de zangeres, Hilde, die Sjoerd nog kent van de middelbare school en bevriend is geraakt met de van Asseldonks.

De jonge en energieke bandleden (ja zelfs vader Martien) delen een liefde voor rock/punk muziek en de opzwepende muziek van Green Day leek de perfecte match voor deze band. Het optreden wordt zonder twijfel een vermakelijke bedoening met de excentrieke persoonlijkheid van Sjoerd, de dynamiek tussen hem en zijn broer Jelle, de meerstemmige zanglijnen van Sjoerd en Hilde, en de harde drum van vader Martien.

  • Hilde Stuurman : zang
  • Sjoerd van Asseldonk: gitaar, zang
  • Jelle van Asseldonk: bas
  • Martien van Asseldonk: drums

We nodigen je van harte uit om mee te dansen/springen/headbangen op de punkrock sounds van Broken Dreams, maar je mag natuurlijk ook rustig van een afstandje de hele bedoening aanschouwen. Hoe dan ook, we verzekeren je dat het een echte belevenis wordt!

Scroll to top