Oasis door Morning Glory

Oasis door Morning Glory

Wij zijn Morning Glory, en we coveren Oasis dit jaar op Woetstok. Daarvoor hebben we de beste muzikanten van de Wageningen Universiteit bij elkaar gezocht. Benjamin is onze Liam achter de microfoon en is verantwoordelijk voor het nasale stemgeluid wat Oasis tekent. Stef verzorgt de scheurende solo’s en doet de achtergrondzang. Daniël levert als rhythm gitarist het solide geluid waar iedereen op kan bouwen. Dave geeft de nummers een extra dimensie met zijn professionele basloopjes en Gideon zorgt voor strakke ritmes en explosieve fills.   

In de zomer van 2018 zijn we bij elkaar gekomen met het plan om op Woetstok 2019 te staan. We zijn al meteen begonnen met het repeteren van Oasis nummers zodat we bij de inschrijving meteen al onze kwaliteit konden laten horen.

Alle 5 de bandleden studeren aan de Wageningen Universiteit. Hierdoor zijn we een groep jonge, energieke studenten die heel veel zin hebben om ook de oudere Wageningers een leuk feestje te bezorgen.

Stef stond tijdens de vorige editie van Woetstok in het publiek en was direct enthousiast om volgend jaar zelf op het podium te staan. Als groot Oasis fan ging hij opzoek naar muzikanten die dat project wel aandurfden. Via via waren er toen ineens in no time 4 getalenteerde, jonge muzikanten die heel veel zin hadden om het tot Woetstok 2019 te schoppen.

Tijdens Woetstok kunnen jullie natuurlijk de gebruikelijke Oasis experience verwachten: harde riffs, scheurende solo’s, bekende meezingers, vette lichteffecten en harde drumbeats afgewisseld met natuurlijk het iconische gevloek en de swagger wat bij het Oasis imago hoort. Het wordt een hoog staaltje Rock ’n Roll wat het Torckpark op z’n grondvesten zal doen schudden.

  • Benjamin Bisperink : zang
  • Stef Raaijmakers : gitaar & zang
  • Daniël Keestra : gitaar
  • Dave Verkaik : basgitaar
  • Gideon van der Stelt : drums
Scroll to top