Runaway Boys – Stray Cats

Elvis Presley, Carl Perkins, Johnnie Cochran, Duke Ellington en Bill Hailey. Deze grote muziekhelden uit de jaren ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw, de muziekpioniers van de huidige popmuziek zijn voor menig artiest inspiratie geweest om muziek te gaan maken. Die zijn op hun beurt weer inspiratie geweest voor de volgende generatie, bijvoorbeeld die van Brian Setzer en zijn Stray Cats.

The Non-Existing Runaway Boys Band is precies dat; een band die niet bestaat. Een groep muzikanten die tot op heden nog nooit als een geheel op het podium heeft gestaan, maar elkaar wel erkennen als leden van de band. Want de Runaway Boys hebben maar 1 ding gemeen; Ze willen muziek spelen van de helden van weleer.
In 2020 zouden de boys eigenlijk al in het Torckpark gestaan hebben, maar Corona gooide roet in het eten. Ondanks de rare regels en voorschriften wisten de Runaway Boys toch nog een ode aan Jimi Hendrix te geven in Café Loburg tijdens Loburg Live.
https://www.youtube.com/watch?v=Df2boSoQVeY

Maar dit jaar is er geen ontkomen aan en gaat Woetstok eraan moeten geloven: The Runaway Boys spelen Stray Cats!
Hoewel we allemaal wel een keer samen hebben gespeeld hebben we nog nooit tegelijk samen op een podium gestaan. Speciaal voor Woetstok durven we het aan om samen op te gaan treden.

  • Sjoerd ‘Swinging’ Wiersema – Lead Vocals
  • Maurice ‘Mighty Mouse’ Koonings – Guitar
  • Wilbert Freriks – Drums & Backing Vocals
  • Marcel ‘Slumberjack’ Sluijmers – Double Bass & Backing Vocals
  • Lennart ‘Abraham’ Blokland – Saxophone, Rhythm Guitar & Backing Vocals

Runaway Boys speelt op zaterdag 25 juni 2022 om 17:10 op Woetstok Wageningen in het Torckpark

Woetstok Wageningen
Zaterdag 25 juni 2022
Torckpark Wageningen
gratis entree!

Scroll to top