The Beatles door The Birds & The Beatles

The Beatles door The Birds & The Beatles

The Birds & The Beatles is een Beatles-tribute band bestaande uit vijf Beatles fanaten en een uit Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band gerukte zwijgzame tuba.
Onze missie is het opfrissen van uw Beatles herinneringen.
Daarnaast; er is wellicht werk van The Beatles wat u niet kent, dit spelen wij graag om u nog een stukje beter op te voeden! Het is namelijk de moeite waard, vinden wij, om hun oeuvre gehoord te hebben. (Dit zal u wel grotendeels op eigen initiatief thuis moeten doen, we spelen niet 9 uur) Ze transformeerden van zoetsappige goedzakken naar geniale verruimde geesten.
Ze bleven vernieuwen, daarom hebben ze immers een legendarische status in de popmuziek.
Daarom spelen we een eerbetoon aan The Beatles in de breedste zin.

De hitjes van The Beatles klinken tot op heden voor velen bekend. Er waren nogal wat hitjes!
Van u verwacht ik dan ook het luidkeels meezingen en als u dat niet zo ligt is hysterisch gejoel en gehuil misschien wel wat voor u. Beatlemania!

Enfin, jullie weten wie de Beatles zijn, maar wie zijn wij? The Birds & The Beatles bestaat uit Eline van den Berg (gitaar/zangvogel), Lisa Marijn (zangvogel), Finn Groenestein (drums/zang), Thomas Husken (bas), Bob Guldemond (toetsen/zang) en John Tuba (glans).
Eline woont in Wageningen, Finn idem en noemt de plaatsnaam vaak per ongeluk Nederland, Thomas woonde er en Lisa en Bob belanden er vaak. We kennen elkaar van muziekprojecten die veelal vanuit Wageningen in ontwikkeling zijn geweest. We houden elkaar graag aan het werk. Zo ook voor Woetstok Wageningen met de hiervoor opgerichte Beatles-tribute band. We zien jullie daar, begroeten graag de zon en sluiten ons aan bij de wijsheid van John Tuba:
“All you need is love!”

  • Lisa Marijn : zangvogel
  • Eline van den Berg : gitaar, zangvogel
  • Finn Groenestein : drums,zang
  • Thomas Husken : bas
  • Bob Guldemond : toetsen, zang
  • John Tuba : glans 😉
Scroll to top