The Bintangs door Sinner’s Prayer

The Bintangs  door Sinner’s Prayer   

Sinner’s Prayer, is een Wageningse bluesformatie die 2 à 3 keer per maand optreedt. Bands zoals Canned Heat, Livin’blues en Eric Clapton hebben direct invloed op hun eigen repertoire. Zij zijn allen in de leeftijd dat zij met de muziek van deze muzikanten zijn opegegroeid. De muziek wordt dan ook veelvuldig thuis gedraaid. Dit maal spelen ze een set van de nederbeat band The Bintangs.

 Bezetting:

  • Arie van Dijk: zang & leadguitar
  • Bertus Blankestijn: zang & rhythmguitar
  • Han Brookman: zang & drums
  • William Schuhmacher: bassguitar
  • Ian Cunningham: keyboards
  • René Blankestijn : bluesharp  (gastspeler)

Sinner’s Prayer is een Wageningse band die in februari 2011 is ontstaan uit enkele bandleden uit de Edese bluesband “Bluesdrivers” en de Wageningse bluesband  “Phase II”. Na de eerste try-out in november 2011 werd de band gevraagd voor de Blues Kroegentocht in Wageningen, een jaar later nog eens.
Begin 2013 heeft de band mee gedaan aan de BBBlues Challenge 2013, contest voor bluesbands uit de regio midden Nederland, na de voorrondes en de finale in Poppodium Escape in Veenendaal werd de band werd de band uitgeroepen tot winnaar.
Ook heeft de band in het voorprogramma  van El Kroppo en Julian Sas gestaan. Het repertoire van de band bestaat uit blues nummers  uit de eind jaren zestig en begin jaren zeventig.
Vorig jaar maakte Sinner’s Prayer veel indruk op Woetstok met hun vertolking van Canned Heat.

 http://www.sinnersprayer.nl/

Scroll to top