The Doors door Ten Sleep

The Doors door Ten Sleep


Na jaren van samen spelen als de succesvolle Pearl Jam tribute project BackAlive, is Ten Sleep de volgende stap. De individuele invloeden en uiteenlopende achtergronden van de muzikanten zijn nu met elkaar vermengd in Ten Sleep.

De sterke muzikale relatie die ze door de jaren heen hebben ontwikkeld dient als een constante energieke ruggengraat van de ruwe, sfeervolle en emotie gedreven rock sound. Dit resulteerd in een grote verscheidenheid van intense nummers en vurige optredens.

Speciaal voor Woetstok is Ten Sleep aangevult met een aantal speciale gasten:

Gerald Vos:
Doorgewinterd orgel en keyboardspeler! Vooral beïnvloed door progressieve rock, maar een geweldige speler in elk genre met een favoriete citaat:
“Without music to decorate it, time is just a bunch of boring production deadlines or dates by which bills must be paid” – Zappa

Finn Groenestein:
5 decennia te laat geboren, maar kent zijn weg in een moderne opnamestudio als geen ander! Geschoold op het Conservatorium, geweldige zanger en allround musicus, dus we zijn erg trots om hem aan boord te hebben voor dit project als stevige bassist met ballen. 

  • Pascal Velzeboer – vocals
  • Job Ottink – guitar
  • Willem van den Berg – drums
  • Gerald Fox – organ
  • Finn  Groenestein – bass
Scroll to top