Jasper Somsen invites... jazz-club-concert Jasper Somsen (bas), Rik Mol (trompet) en Rob van Kreeveld (toetsen)

10sep18:3018:30Jasper Somsen invites... jazz-club-concert Jasper Somsen (bas), Rik Mol (trompet) en Rob van Kreeveld (toetsen)

Details

Ook in 2020 organiseren Jazz in Wageningen en Loburg Live weer een serie jazzconcerten op donderdag avonden. Onder de titel “Jasper Somsen invites” nodigt bassist Jasper de beste Nederlandse jazz-muzikanten uit om live op het podium van Loburg samen te spelen. Op do 10 sep nodigt Jasper Somsen Rik Mol (trompet) en Rob van Kreeveld (toetsen) uit op het podium van Loburg. Dit concert vindt vanwege corona-maatregelen plaats in een speciale jazz-club editie. De zaal is ingericht als met tafeltjes waaraan u kunt eten van de voortreffelijke kaart van Foodbar Zilvr. Van 18:30-20:00u of van 20:30-22:00u kunt u inclusief diner naar deze grootmeesters luisteren. Jazz zoals u het kent uit de film! Reserveren is verplicht op www.popupop.nl(link is external).

Op do 10 sep nodigt Jasper Somsen Rik Mol (trompet) en Rob van Kreeveld (toetsen) uit op het podium van Loburg. Meer informatie over deze muzikanten vindt u op www.jazzinwageningen.nl(link is external). De zaal is ingericht met tafeltjes waaraan u kunt eten van de voortreffelijke kaart van Foodbar Zilvr. Van 18:30-20:00u of van 20:30-22:00u kunt u inclusief diner genieten van live jazz zoals u het kent uit de film! Een ticket kost € 40,- (inclusief diner), er is een beperkt aantal tafels beschikbaar en reserveren is verplicht op www.popupop.nl(link is external). Een aanrader al zeggen wij het zelf!

Heeft u kaarten gereserveerd en wilt u uw dinerwensen doorgeven? Dat kan hier!

Tijd

(Donderdag) 18:30 - 18:30(GMT+00:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top