Jasper Somsen Invites Peter Tiehuis & Marcel Serierse

25jun18:0018:00Jasper Somsen Invites Peter Tiehuis & Marcel Serierse

Details

Jasper Somsen Invites Peter Tiehuis & Marcel Serierse op 25 juni in Loburg.
WAGENINGEN. Op donderdagavond 25 juni verandert Café Loburg in een echte Jazzclub. Contrabassist/componist/producer Jasper Somsen ontvangt tijdens deze speciale editie van zijn concertserie, twee zwaargewichten uit de Nederlandse muziek: gitarist Peter Tiehuis en drummer Marcel Serierse.
Peter Tiehuis is één van de meest gehoorde gitaristen op radio en TV in Nederland. Al jaren speelt hij bij het Metropole Orkest, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis, Chris Hinze en hij speelde zelfs nog bij de voormalige nationale omroep bigband The Skymasters. Hij deelde het podium met Toots Thielemans, Benny Goodman, Freddie Hubbard, Stan Getz, Al Jarreau, Tina Turner, Chaka Khan, Mike Stern, Bob Mintzer, Jasper van ‘t Hof, Elvis Costello, Gino Vannelli, Randy Crawford, George Duke, Herbie Hancock en Steve Vai.
Marcel Serierse heeft zich na zijn studie bij Steve Gadd en Mel Lewis ontwikkeld tot één van de meest gevraagde drummers van Nederland. Jimmy Heath, Ronnie Cuber, Randy Brecker, Bob Brookmeyer, Johnny Griffin, Michel Petrucciani en de NDR Bigband zijn maar enkele namen op zijn zeer indrukwekkende CV. Marcel is docent aan het Conservatorium van Amsterdam. Jasper en Marcel stonden samen op het podium met o.a. John Beasley, Maria Mendes en in speelden in 2016 al in Loburg met pianiste/vocaliste Sanna van Vliet.
Vanwege veiligheidsmaatregelen spelen ze 2 shows van 60 minuten voor maximaal 30 mensen per show. De zaal is ingericht als jazzclub met tafeltjes waaraan u kunt eten van de voortreffelijke kaart van Foodbar Zilvr.
Van 18:30-20:00u kunt u voor €35,- inclusief diner naar deze grootmeesters luisteren. Voor de show van 20:30-22:00u betaalt u €25 inclusief hapjes en drankjes. Jazz zoals u het kent uit de film!
Reserveren is verplicht op www.popupop.nl(link is external).
Heeft u gereserveerd en wilt u graag uw diner of borrel wensen doorgeven, dan kan dat op deze pagina

Tijd

25/06/2020 18:00 - 18:00(GMT+00:00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top